Диан Генчев нахлу на терена на детски мач, жена го успокоява

Диан Генчев


Известният бивш футболист на Спартак Варна, Локомотив София, Черно море и Берое Диан Генчев се превърна в главно действащо лице на мача между детските отбори на Дунав и Олимпик от областното първенство в Русе, пише Gong.bg.

В качеството си на треньор на талантите от варненския Олимпик, Генчев не издържа на съдийските тесли, нахлу на терена, за да иска обяснение от рефера и му каза някои неща.

В крайна сметка Олимпик изгуби с 1:3, а за проявата си Генчев бе наказан да не води своите три мача от пейката и е глобен със 125 лева от Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС (Варна).

След двубоя Диан продължил да е гневен и се наложило делегатът Мирела Иванова да го успокоява. Мирела посъветвала Генчев да не си хаби нервите, тъй като у нас има недостиг на съдии и поради тази причина свирката се поверява на млади и неопитни арбитри.

3 Comments

 • Posted 13.10.2022 - 20:56 20:56 0Likes
  by Ина Атанасова

  Добър вечер! Искам да изкажа своето мнение относно статията която сте публикували.От години ходя на футболни мачове,но такова безобразно съдийство не съм виждала.Господа съдии не сте ли Вие хората които да покажете на децата че играта и спорта са ред и дисциплина,а не подкрепа и пристрастие към един от отборите.Спахте ли добре?Нашите деца не!Направете така ,че следващият път да спите спокойно…Покажете на децата, че трябва да имат респект към Вас,че трябва да Ви уважават а не да ви нареждат и усвиркват!

  • Posted 14.10.2022 - 8:21 8:21 0Likes
   by Наско Иванов

   Абсолютно съм съгласен с вас. Не може да има пристрастия на детски мач, най-малкото защото децата трябва да се научат на отношението към съдията и съперника.

 • Posted 14.10.2022 - 11:50 11:50 0Likes
  by Teodora Doktorova

  Само да кажа,че ние родителите на Олимпик присъствахме на мача и беше страшно нагло от страна на съдиите.Диан Генчев защити децата си.,но не им беше удобен! А те така си подпряха Дунав Русе,че даже и спечелиха…….НЕЧЕСТНО.БРАВО ТРЕНЕР,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Остави коментар