Дея спорт не остави шансове на Черно море

Тимът на Черно море записа загуба в efbet Супер Волей. Варненци отстъпиха с 0:3 (20:25, 19:25, 20:25) на Дея спорт Бургас в двубой от 21-ви кръг, игран в морската столица.

Бургазлии остават четвърти в таблицата с 45 точки (15 победи, 6 загуби), „моряците“ са девети с 15 точки (6 победи, 15 загуби).

Старши треньорът на гостите Франческо Кадеду използва широк състав, като даде възможност за изява на повечето си състезатели.

Варненци тръгнаха силно в срещата, като бяха водещи до 13:10. Впоследствие гостите натиснаха с атака и обърнаха резултата, затваряйки убедително първата част. След това Дея взе нещата в свои ръце от самото начало – 5:1 и 7:2, като поддържаха темпото до края.

Третият гейм отново стартира с превес за момчетата на Франческо Кадеду, но след 7:5 допуснаха изравняване. Положението не се запази дълго – бургазлии се мобилизираха и след 11-ата точка отново се откъснаха, надделявайки над противника с начален удар и блокада.

Най-резултатни бяха Николай Учиков и Валентин Братоев с по 14 точки (1 блокада) (2 аса, 2 блокади). За водения от Пламен Христов тим Данаил Димов приключи с 12 точки (3 блокади), с 9 точки завърши Симеон Димитров.

За MVP бе отличен Димитър Василев (Дея спорт).

Остави коментар