Десетки граждани дариха кръв в кампанията на стадион „Спартак“

 

Десетки граждани, сред тях не малко почитатели на Спартак оказаха своята обществена съпричастност като станаха кръводарители в акцията под надслов „Дари Кръв, Спаси Живот“ на клубния стадион Спартак, пишат от клуба на варненци. В петъчния предиобед мобилният пункт за дарение на кръв не остана нито за минута свободен и стана ясно, че от началото на седмицата най-много хора са дарили кръв именно на стадиона.

ФК Спартак, заедно с Трибуна „Соколъ“ е първата спортна организация, която подава ръка на кампанията, организирана от Районен център по трансфузионна хематология и благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки „Аз Вярвам и Помагам“.

Ръководството на ФК Спартак потвърди пред медиците, подпомагащи кръводаряването, че остава ангажиран с каузата и в подходящ момент в благотворителната кампания ще се включат и футболисти на тима, така както в петък представител на отдел „Маркетинг“ за пореден път бе кръводарител. А за всички включили се в кампанията беше осигурена специална отстъпка от 20% за всички артикули във фен магазина.

Остави коментар