Да върнем децата във Варна на игрищата!

Четвъртото издание на Онлайн Панаир Спорт и Здраве ще се проведе от 26-ти до 2-ри октомври под наслов „Да върнем децата на игрищата!”. В поредното издание на Панаира, бизнесът и спортът си подават ръка.

Над 100 изложители традиционно ще се включат в инициативата, за да споделят интереси от сферата на спорта и здравословния начин на живот. Организатори са Balkan Fair Online. Те, заедно със спортните клубове и фирмите изложители, ще популяризират сред децата и родителите им, защо е важно да се спортува активно и защо е важно да се води здравословен начин на живот.

Ценни съвети ще получи всеки от професионалните треньори и консултанти. В онлайн панаира е създадена и екосистема от бизнеси, спортни клубове, експерти и по този начин бързо и лесно се достига до хиляди посетители с интереси към спорт и здравословен начин на живот.

По време на Онлайн Панаир Спорт и Здраве IV фирмите изложители ще представят иновации, продукти и услуги в сферата на спорта, релакса и здравословния начин на живот, а спортните клубове ще представят възможностите за развитие, целите и постиженията си.

Специалисти от Balkan Sport Academy ще дадат ценни съвети как да се менажира съответен спортен клуб и как да се работи успешно с бизнеса.

Онлайн Панаир Спорт и Здраве IV ще подпомогне да се създадат добри партньорства и контакти между спорта, посетителите и фирмите изложители.

За да имаме успех в спорта, трябва да създадем по-добра среда в клубовете и да има по-голяма конкуренция сред спортистите. Линк към Онлайн Панаир Спорт и Здраве IV – https://balkanfair.online/.

Остави коментар