Черно море победи Берое в Елитната до 15 години

Черно море записа успех с 3:1 при домакинството си на Берое в мач от 2-ия кръг на Елитната група до 15 години. Момчетата на Тодор Колев направиха силен мач и заслужено спечелиха трите точки.

Хеттрик за „моряците“ реализира Кристиан Михайлов. Той се разписа на два пъти през първата част, а в края на полувремето Стефан Сивков пропусна да направи резултата класически, изведен сам срещу вратаря на гостите.

В началото на втората част Емануил Няголов фаулира съперников играч в наказателното поле и след отсъдената дузпа Берое намали резултата. Последваха силни минути за Черно море и след многобройни пропуски пред вратата на гостите малко преди края на двубоя Михайлов отбеляза за крайното 3:1.

В следващия кръг Черно море гостува на Ботев Пловдив.

Съставът на Черно море: Георги Панайотов, Божидар Мерсинков, Кристиан Маринов, Емануил Няголов, Йордан Тодоров, Денислав Младенов, Кристиан Михайлов, Виктор Иванов, Стефан Сивков, Стефан Стефанов (Виктор Диев, Теодор Костадинов, Петър Николов, Кирил Петров, Никола Цариградски, Илля Калашник, Андриян Калев.

2 Comments

  • Posted 09.03.2023 - 12:48 12:48 0Likes
    by До тошенцетоу

    Тодор Колев е най-големия т български комедиант!

  • Posted 09.03.2023 - 17:43 17:43 0Likes
    by До тошенцетоу

    Никой на този свят не може да преобърне представите ми за този долен човек! Дори някой да ми покаже, че този извършва безвъзмезден труд в полза на деца в неравностойно положение! Дори някой да ми покаже, че този дарява заплатата си безвъзмездно на Дом Майка и Дете! Дори някой да ми покаже, че този дарява храната си на гладни деца! Дори някой да ми покаже, че в свободното си време този спасява човешки животи! Дори тогава аз няма да спра да го мразя с цялата си душа и сърце! И никой не е в състояние да промени мнението ми, че това е най-долния човек на света!

Остави коментар