Черно море игра уверено и красиво срещу Локо Сф

Кирил Киров

Мнение на Кирил Киров, привърженик на „моряците“!

Черно море тотално надигра Локо Сф, по всички линии и по всички части на терена. Малко неочаквано, като за първи мач играхме уверено и дори красиво. Всички наши футболисти се представиха на отлично ниво, а с течение на времето стиковката ще се подобрява и това ще подобри играта още. Новите попълнения показаха, че напълно оправдават високите ни очаквания към тях. Матеус Клементе с типичния си царствен стил, господстваше в средата на терена! Мимито сновеше навсякъде и по всеотдайност доближава дори Васил Панайотов. Васко разбира се е недостижим и е част от гръбнака на отбора, заедно с опитните бойци Живко Атанасов и Цветомир Панов.

Много съм впечатлен от силното представяне на един от моите любимци Николай Златев………скорост, техника, движение, центриране, удари.Какво повече може да се иска от един млад талант. А за Виктор Попов се каза много, но аз искам да припомня изненадата на неадекватното коментаторче, че Вики напредна именно към центъра на нападателната ни линия. Това не беше първото му подобно движение в този мач, а който е гледал контролите по-внимателно, ще се сети че той в някои моменти беше изнасян от професор Илиев като централен нападател.

В добрата ни игра няма нищо случайно.Тя е плод на добре свършена работа и на оригинални идеи.Нека оценим по достойнство, това което се върши и да подкрепяме момчетата винаги и при всякакво развитие на мача.

Не ми се отваря дума за поредното жалко съдийско недоразумение, което разрешаваше на железничарите да се ръгат като пияни стрелочници. Човечето със свирката измисли и несъществуващи нарушения, както например онова при жълтия картон за нашия старши треньор. Отново бяхме нашарени с картони, както винаги в мач със софийски отбор.

Смешникът от коментаторския пулт, наприказва абсолютни глупости и както е прието, замазваше издевателствата на съдията. Очевидно и тази година няма да има оправия. Мисля че най-после трябва да се вземат мерки в тази насока…………иначе пак ще ни изтикат. Вече започнаха безсрамните свирки в повечето мачове от първия кръг. Уж искаме да бъдем европейци, а се държим като алчни, пияни папуаси.

Истинският футбол пълни стадионите по света, а българските далавери гонят зрителите от все още, непостроените ни стадиони. На всичко отгоре, се чудим защо не можем да бием Гибралтар!? Дали не е време да се осъзнаем?

Остави коментар