Черно море без новите бразилци за мача с Левски

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата с 4:2 срещу Добруджа в последната контрола на „моряците“ преди подновяването на efbet Лига. Наставникът на варненци оцени зимната подготовка и заяви, че двама от новите – Матеус Машадо Ферейра и Мишаел Сантош Силва Алвеш все още нямат визи и със сигурност няма да са на линия за мача с Левски във Велико Търново.

„Като работа, тренировки и контроли свършихме работа. Някои от новите попълнения няма да са готови за първия кръг заради визите (Матеус Машадо Ферейра и Мишаел Сантош Силва Алвеш). Останалите са готови. Добре, че нямаме и трайни контузии“, каза Илиев.

„Играхме с двама по-офанзивни халфа, държим топката добре, създадоха се ситуации. Не съм доволен от играта в дефанзивен план. Много лош преход направихме особено второто полувреме. От тази контрола най сме недоволни от играта в дефанзивен план“, продължи той.

„За да стигнат до нападателите нещата, има много работа в защита, в средата на терена. Ситуациите, които ги създадохме, в повечето случаи ги вкарахме. В някои моменти от мача Добруджа печелеше повече единоборства и имаше топката. За да вкарваме голове, трябва да сме по-агресивни и да създаваме ситуации“.

„Търсим двама човека – единият Наско вече е тука и един вътрешен, ако намерим за нашите условия можем да го привлечем. При тази ситуация с Мишел и Матеус визите ще излязат доста бавно, така че първите три-четири кръга няма да ги ползваме. Експериментирахме днеска със Сашо Василев“.

„Факт е, останахме тука, времето се запази. Няма да имаме нужда от реадаптация за по-студено време. Стана добър мач с Добруджа. Да отидеш да играе с някой водещ отбор от друга страна, със сигурност мотивацията ще е много по-голяма“, каза още треньорът.

Остави коментар