Бивш бранител на Черно море подписва в Босна

Бивш бранител на Черно море подписва в Босна

Бившият защитник на Черно море Влатко Дробаров по всяка вероятност ще подсили ФК Сараево от Босна и Херцеговина, съобщава портала sportsport.ba.

Работи се по привличането на 29-годишния централен защитник от Република Северна Македония Влатко Дробаров, който е свободен агент след изтичането на договора му с Черно море (Варна), пише изданието.

Дробаров пристигна във Варна през 2020-а година, като за два сезона записа 48 мача и 2 гола. Преди това е играл в първенството на Индия, като и в Мексико, Армения, Саудитска Арабия, а също така и в родината си за Вардар (Скопие), Беласица (Струмица), Тетекс (Тетово).

Според други босненски медии пък сделката е реален факт, а също така отразена и в портала Transfermarkt.

Още един играч, който се представяше доскоро по българските терени, ще играе за ФК Сараево. Това е Фране Чиряк – хърватски нападател, който не получи много шансове за изява в Локомотив (София).

Въпреки че е един от богатите отбори в Босна и Херцеговина, ФК Сараево остана на 4-о място през изминалия сезон в местното първенство. Това наложи и треньорска смяна, като начело на отбора застава Феджа Дудич.

Остави коментар