Антони Здравков: Трансферният удар на Спартак е свързан с Божидар Васев, с класи е над другите

Антони Здравков: Трансферният удар на Спартак е свързан с Божидар Васев, с класи е над другите

Треньорът на Монтана Антони Здравков обясни защо Лиандро Мартис е напуснал тима и впоследствие е решил да продължи кариерата си в Спартак. Специалистът посочи и трансферния удар на „соколите“.

„Лиандро игра добре за нашия тим през последния сезон. Когато беше здрав и не беше наказан, винаги е бил титуляр на крилото. Имаше голове, имаше и асистенции. Договорът му обаче изтече и когато започнахме преговори за нов контракт, той и мениджърът му поставиха финансови условия, които ние не можем да изпълним. Лиандро поиска по-голяма заплата, която няма как сега да му дадем“, заяви за „Петел“ Здравков.

„Мисля, че Мартис ще свърши работа на Спартак, стига да се ападтира бързо към новата обстановка и стила на игра. Неговите футболни качества са безспорни и му желая успех“, допълни Антони.

„За мен обаче трансферният удар на Спартак е свързан с Божидар Васев. Това е футболист, който е с няколко класи над всички в Спартак. Може да играе зад нападателя и като вътрешен халф, има нестандартно мислене, притежава скоростна техника и поглед върху играта. Левачката му пък е страхотна и може да направи разликата на терена само с едно отиграване или подаване“, каза още Антони Здравков.

Остави коментар