Американец от Черно море Тича: Вярвам,че можем да бъдем сред топ отборите

Aмериканският тандем в състава на Черно море Тича Аверил Ъгба и Къртис Джоунс бе в основата на силното представяне на тима срещу лидера Черноморец.

Въпреки загубата двамата отбелязаха общи 44 точки за варненските баскетболни „моряци“. Най-добрият борец под кошовете за изминалия сезон Аверил Ъгба се връща към познатата форма от миналия сезон.

Тежкото крило отбеляза 21 точки,15 борби и се отличи с няколко асистенции, а пред Vsport.bg коментира представянето на отбора:

„С добрата игра срещу Черноморец доказахме, че тимът има потенциал. Самият аз започвам да изпитвам това удоволствие, което ме кара да се наслаждавам на играта. Много от съотборниците ми не бяха на 100 % готови заради различни контузии, което доведе до много технически грешки и до загуби. Трябваше да се справяме в движение с този проблем. Самият аз чувствах в първите срещи, че съм в началото на предсезонната подготовка. Нямам опасения за отбора. Основни наши играчи са вече здрави и това е най-важното за следващите ни срещи. Смятам, че ще се превърнем в един от топ отборите“.

Остави коментар